fredag 28. mars 2008

STØTT BLOGG TIL BLOGG KAMPANJEN

Støtt blogg til blogg-kampanjen!


Posted in Blogging by Jarle Petterson den mars 25th, 2008


HHS’ Beijing-kampanje (faksimile)

Verdens øyne er i forbindelse med Beijing-lekene vendt mot Kina og de systematiske overgrepene som blir begått av landets egne myndigheter, denne flombelysningen av de blodige forholdene kan vi nå utnytte til fulle.

Dette er en oppfordring til alle som har en blogg og til alle som har lyst til å protestere mot brudd på menneskerettigheter i Kina: Klipp ut denne postens tekst i sin helhet, og lim den inn i din egen blogg, slik kan vi nå så mange lesere som mulig! Ping gjerne aktuelle Dagbladet-artikler hemningsløst via Twingly (Twingly kan du pinge når som helst gitt at du har en lenke til Dagbladet-artikkelen i posten din)


Til alle lesere:


På opprop.no er det lagt ut et protestbrev du kan sende noen utvalgte sponsorer av Beijing-lekene i tillegg til et opprop du kan signere dersom du synes menneskerettighetene i Kina er verdt å kjempe for. Det er en reell mulighet for at om bare presset blir stort nok, så vil IOC endelig ta det ansvaret de så lenge har unnlatt å ta: Hjelp IOC med å hjelpe 1,4 milliarder undertrykte Kinesere, gå til denne siden og begå en skjerv: Krev ytringsfrihet for kineserne!


Tusen takk til alle som vil bidra!


Tekst kopiert fra IRRELEVANSER



Beijing/Kina-dekning i Dagbladet.no



Illustrasjon: HHS’ Beijing-kampanje (faksimile)

Ingen kommentarer: